Novellikokoelmani blogikirjoitusten tähtenä

Pitkän joululomani viimeisinä päivinä surffailin netissä ja huomasin, että monet kirjabloggaajat ovat tarttuneet novellikokoelmaani Afroditen askelin. Kokoelmastani on kirjoitettu nettiin paljon arvosteluja! Hieno uutinen, koska mitä enemmän kokoelmasta kirjoitetaan, sitä useampi ihminen siihen voi törmätä ja ehkä jopa lukea sen.

Joissakin blogeissa kirjaani on käsitelty lyhyemmin ja toisissa pidemmin, mutta kovin pitkiä mitkään arvostelut eivät ole. Monet jäävät esittelyiksi, mutta esimerkiksi Lastenkirjainsituutin teksti uskaltaa arvostella – ja sanoo kokoelmaa muun muassa hajanaiseksi. Joissain arvosteluissa, kuten esimerkiksi Kirja vieköön! -blogissa, mukaan on otettu lainauksia novelleista, mikä on mielestäni hauska idea.

Itse en loukkaannu arvosteluiden moitteista, mutta kehut sitä vastoin lämmittävät mieltä. Parissakin arvostelussa novellien kieltä sanotaan kauniiksi. Ihanaa! Eniten minua kiinnostaa tie -blogissa kokoelmastani taas sanotaan näin:  ”Kreikan mytologian hyödyntäminen nykyaikaisissa nuorten ja nuorten aikuisten kokemuksissa on kekseliäs ja toimiva idea, josta ei tule päälleliimattua makua. Pikemminkin korostuu tarinoiden ajattomuus, ihmisyyden iättömyys.”

Mitä muuta sanottiin? Kokosin blogiarvosteluiden linkit tähän alle, joten siitä vain klikkailemaan 🙂

Kirja vieköön!

Amman lukuhetki

Kirjahullun päiväkirja

Jonnan lukunurkkaus

Eniten minua kiinnostaa tie

Lastenkirjainstituutti

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s